Van kinds af aan ben ik al creatief bezig geweest. Mijn moeder was activiteitenbegeleidster en onze zolder stond vol met materialen zoals lappen stof, wol, papier, kralen en een spinnenwiel. Ik kon mij daar creatief uitleven en heb mij op die zolder dan ook heel wat uren vermaakt. Ook heb ik toen veel cursussen gedaan bij Project en Woudenberg maakt Woudenberg wijzer.

Tijdens mijn bouwkundige opleiding en werkende leven ben ik bezig geweest met vormgeving, architectuur en interieur. In de loop der tijd ben ik het creatieve, het met je handen bezig zijn, kwijt geraakt. Nadat ik mijn hobby paardrijden in 2006 vaarwel had gezegd ging het toch weer kriebelen en heb ik mij opgegeven voor een cursus tekenen en schilderen. Dit smaakte naar meer!

Sinds 2006 volg ik wekelijks een cursus model en portrettekenen, af en toe masterclasses en vanaf 2019 volg ik wekelijks een cursus pastel. Mijn favoriete technieken zijn olieverf, pastel, aquarel, acryl en mixed media. Ik maak werk in diverse stijlen zoals te zien is op deze website. Vanaf 2022 geef ik les bij Kunst en Cultuur Woudenberg en exposeer ik op diverse plekken mijn werk.

2023

Workshop (Jeroen Hermkens)

2022-heden

Geef ik les bij Kunst en cultuur Woudenberg.

 

 

2022

Lid geworden van de kunstberg Woudenberg, platform voor Woudenbergse kunstenaars.

 

 

 

 

2022

Wackers Academie Amsterdam Zomercursus (Irma Braat)

2022

Workshop (Sam drukker)

2016

Workshop (Ina van Zijl)

Vanaf 2019-heden

Soft-pastel cursus (Elske Scherpenseel)

Vanaf 2018-heden

Scholen in de kunst; tekenen en schilderen model en portret van (Michiel Jansen)

2006 – 2018

Scholen in de kunst (Erwin van Zijl)

Een schilderij kopen?

Schrijf een mail via het contactformulier of kijk op mijn facebookpagina 

Atelierroute Woudenberg Leusden

Het is weer zover! Op zaterdag 22 en en zondag 23 April 2023 is de atelierroute in Woudenberg en Leusden. Tijdens deze dagen laat ik een aantal van mijn werken zien. Ik nodig jullie dan ook uit om te komen kijken en voor een lekker bakje koffie. Jullie zijn van harte welkom!

Adres: Parklaan 10a Woudenberg

Expositie Norschoten

Wil je mijn werk zien? Kom dan kijken in Norschoten in Barneveld. Mijn schilderijen hangen hier tot 31 mei 2023

Adres: Norschoten, Klaverweide 1 te Barneveld.

Cursus pastelkrijt

In het najaar, september 2023, geef ik weer een cursus softpastelkrijt voor volwassenen in het cultuurhuis in Woudenberg. Geef je snel op.  Klik hier voor meer informatie, neem contact op via het contactformulier.

De kunstberg een platform voor kunstenaars in Woudenberg

Contact

Populaire pagina’s

Populairste blogberichten

error: Content is protected !!